En büyük aşkınızı dile getirin bakalım...en çok sevdiğinizi anlatın..bir aile bireyi veya bir sevgili veya arkadaş..en çok kimi sevdiğinizi anlatın...ama bu başlık altında değilde bu bölüme yeni konu açarak anlatın....
garip bi duygu ya birini cok sewmek....bnm sewdıgım kısıyı anlatmama yetıcek bi kelime yok......ne desem bnm sewgımın yanında basıt kalır ıste. neden bılmyıorum ama cok sevıyorum onu...
Resimleri Ve Linkleri Görebilmek İçin KAYIT Olun veya
GİRİŞ Yapın
GİRİŞ Yapın
gusel konu.. en buyuk askim bagzen olesiye sevdigim taptigim ve bagzen kin duydugum ve hirslandigim insan en buyuk askim sevdigim arkadasim dostum herseim yani babam... BABA SENI COK SEVIYORUM HERSEIMSIN BENIMM
ask kimine yalan kimine yasam kaynagı gibi görünür . Ben hayatımda bi kez sevip ölümüne sevmeyi tercih edenlerden olmak isterdim.Ama kader olmadı ) Ben öldüm ama sevmedim.
öncelikle aramıza hoşgeldin SessizGece ...eminim o aşk ta olacaktır...bunu tatmayacak insan yok bence....
hoşbulduk arkadasım ama var diyebiliyorum ne yazık ki ve işte burada ) aşk=ölüm ölümüne sevdalardan olmalı aşk hayatın gülüp geçilen kısmı değildir.Yanlış olmamalı yalan olmamalı aşk his değildir bana göre mantık kullanılmalıdır .. Aşk denilen şeyde ne hikaye ne de i çıkar olmamalıdır.Çıkar için olan şeye aşk deseydik.Her şirket yöneticisi v.s. birbirine aşık olmuş olurdu.Dediğim gibi aşk=ölüm olmalı ölümüne sevda böylesini görürsem belki aşık olurum ama böyle bi zamanda aşkı bulabileceğimden umudum yok açıkçası )
hoşbulduk arkadasım ama var diyebiliyorum ne yazık ki ve işte burada
GİRİŞ Yapın
derken neyi kastettin anlayamadım ama sözlerin mantıklı bu şekilde düşünmeyenler zaten aşkı tadamazlarki aşık olmanın zor yanıda budur zaten...aşk budur zaten..bende biliyorum bende sevdim çünkü...ama artık o sevgimden eser kalmadı şimdide aşığım kime dersen 3 dostuma aşığım...onlar biliyorlar...aşık olmak sevgiliye özel değildir nitekim dost değeri bilmeyenler de aşkı tadamazlar...tekrar hoşgeldinn...teşekkürler :wink:
bence de aşk karşı cinse duyulan bişe deildir sadece ben de kankişime aşığımm onu çok çok seviyorum.. bilgisayarıma da aşığım o olmadan yapamıyorum hep göresim dokunasım geliyo
GİRİŞ Yapın
GİRİŞ Yapın
STRKUBİLAY demiş kiaşk ta olacaktır...bunu tatmayacak insan yok bence....
hoşbulduk arkadasım, ama var diyebiliyorum ne yazık ki ve işte burada
derken neyi kastettin anlayamadım ama sözlerin mantıklı bu şekilde düşünmeyenler zaten aşkı tadamazlarki aşık olmanın zor yanıda budur zaten...aşk budur zaten..bende biliyorum bende sevdim çünkü...ama artık o sevgimden eser kalmadı şimdide aşığım kime dersen 3 dostuma aşığım...onlar biliyorlar...aşık olmak sevgiliye özel değildir nitekim dost değeri bilmeyenler de aşkı tadamazlar...tekrar hoşgeldinn...teşekkürler :wink:
Şimdi daha açıklayıcı oldum sanırım :) Sen yok dedin bense var yani var ve burada dedim :)....
Herkez hakettiğini yaşıyacaktır.Belki bende bunu haketmiyorum.Kim bilir :) En sevdiklerim birer birer beni terkederken ben elim kolum bağlıyım ve bişey yapmaya çalıştığım zamanda nefret ediliyorum :) en iyisi kimseye karışmamak gidene gel demek ayıp gelene de git demek terbiyesizlik'tir.Ben ayıp olan bişey yada terbiyesizlik sayılan bişey yapmıyorum bundan sonra :) giden gider gelen gelir.Neyse herkeze hoş vakitler dilerim.Herkez gönlünce eğlenir umarım.Bu arada site hoş olmuş tebrikler.
diyecek bişey yok..yani ben burada kimsenin mutsuz olmasını istemem eğer sende mutlysan sorun yok...teşekkürler..